Advarsel Advarsel: Konfigurasjonsfilen er ikke skrivebeskyttet: /home/harvestb/domains/harvestbaptistfellowship.org/public_html/includes/configure.php. Dette er en potensiell sikkerhetsrisiko - vennligst sett riktige tilgangsrettigheter på denne filen.
Valuta:  

Returner & Exchanges

1. Tilbake

1. Vi tillater bare en komplett refusjon for elementer som har problemer forårsaket av oss.

2. Dersom retur pakken ikke inneholder alt tilbehør og deler den ble levert med, vil kostnaden av tilbehør og deler trekkes fra det totale produktet prisen og kan bare garantere en delvis refusjon.

3. Hvis av noen grunn, må du endre størrelse, farge eller refusjonen er under grunnen av "motsetning", vil leveringen kostnaden trekkes fra det totale produktet prisen.

2. Exchanges
 
Vi tar imot utvekslinger for en annen størrelse eller farge innen 30 dager etter den opprinnelige bestillingen utsendelse dato. Vennligst kontakt oss med din Ordre-ID og en av våre medarbeidere vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å utveksle elementer til en annen stil, ville du må returnere varene for refusjon (som per Returrett) og plasser en ny bestilling for den stilen du foretrekker.
 
Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.

Vi vil ikke dekke frakt kostnadene for utveksling, vil du være ansvarlig for returporto og for frakt og håndtering kostnader for frakt av utvekslet elementene tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger sporing og forsikring når du sender produkter til oss for din egen beskyttelse, som vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

Du kan finne hva du vil her! Den billigste supra nettbutikk.
Søk etter varene du vil